Győr+
2018.04.08. 15:48

Több baleset is történt

A hatóság a lakosság segítségét kéri 3 kölekedési baleset ügyében.

2018. március 15-én 23 óra és 16-án 10 óra között ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú járművel közlekedett a Győrben a Vas Gereben úton lévő parkolóban. Közlekedése során – eddig tisztázatlan körülmények között – egy parkoló személygépkocsinak ütközött. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A közlekedési balesetben nem történt személyi sérülés.

2018. március 25-én 13 óra 34 perckor ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű, feltehetően BMW típusú személygépkocsival közlekedett a Győrben a Csipkegyári úton egy bevásárlóközpont parkolójában. Közlekedése során – eddig tisztázatlan körülmények között – egy parkoló személygépkocsinak ütközött. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A közlekedési balesetben nem történt személyi sérülés.

 

2018. március 29-én 9 órakor ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú járművel közlekedett a Győrben a Magyar utcai kórház belső udvara felől a Magyar utca irányában. Közlekedése során a kórház kijáratánál a elsőbbségadás kötelező kihelyezett jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a kereszteződésbe hajtott, majd összeütközött egy személygépkocsival. A helyszínen a közlekedési baleset résztvevői félre álltak, majd előzetes adategyeztetés után a helyszínről távoztak. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett. Az ügyben további adategyeztetés szükséges, ezért a rendőrség kéri, hogy a közlekedési balesetet okozó járművezető, vagy aki a közlekedési balesetről, valamint a jármű, illetve annak vezetőjéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győr, Zrínyi út 54. vagy a 96/520-092-es vagy 96/520-094-es telefonszámon.

 

police.hu