Győr+
2018.04.18. 11:20

SZENFESZT Kowalskyval és Tibi atya áldásával

A színpadon By Alex amp; a Slepp, vagy éppen Kowalsky meg a Vega, a Chill parkban mini Las Vegas, a D1-ben pedig Trollfoci és Tibi atya - szerdán a nulladik nappal indul a SZENFESZT!

Április 18-án szerdán kezdődnek a Széchenyi Egyetemi Napok és szombatig tartanak.

Szerdán, április 18-án, a nulladik napon a Bridge nagytermében a Hősökkel nyit a buli, utána az alsó szinten Dj Tötöttcigi és Pixa lép fel. Csütörtök hivatalosan a rendezvény első napja, este hétkor Zion Refresh alapozza meg az éjszakát a rendezvénysátorban (a Bridge hátsó udvarán, a Mosoni-Duna partjánál állítják fel), utána a Cloud9+ és a Brains követik egymást. Azután átmegyünk a Bridge felső szintjére, ahol Rico amp; Miss Mood fog fellépni. Az alsó szinten Andro, a rendezvénysátorban pedig Silent Disco zárja a napot. Pénteken a Fatal Errorral kezd a SZEN, szintén a rendezvénysátorban, majd a Road és Kowalsky meg a Vega következik, a nagyteremben FISH!, az alsó szinten pedig négy dj. A szombati zárónap a WOK-kal indít, azután jön a Belga, a 30Y majd a nagyteremben By Alex amp; a Slepp és a Drop the Cheese.

A nappali programoknál is a szórakoztatást célozták meg a szervezők. Csütörtökön bemutatkozik például a Trollfoci, pénteken pedig Tibi atya várja a híveit. Érdemes ellátogatni ezekre a közönségtalálkozókra, már csak azért is, mert kiderül, hogyan lehet nagyon népszerű brandeket felépíteni a közösségi médiában. A Chill parkot a K3-as porta előtt rendezik be, ahol, csütörtöktől szombatig igazi kis Las Vegassá válik a campus. Jelképes házasságkötési ceremóniákat rendeznek, bárki házasodhat bárkivel, itt kivételesen komoly következmények nélkül. A XIII. Egyetemi Beerpong bajnokságon való részvétel alapos felkészülést igényel, de a campus területén jobbnál jobb vendéglátóegységek sorakoznak, ahol ezt megtehetik a jelentkezők. A bevállalósakat rodeó bika, lazer tag, óriás darts és csocsóbajnokság, a finomabb lelkűeket mackókészítés várja.

A Püspökerdőben futás, az Egyetemi edzőcsarnokban és a Városi Egyetemi Csarnokban is lesznek rendezvények, például falmászás, maratoni aerobic, kosár-, röp- és tollaslabda, vagy éppen sakk.

 

Bővebb információ: http://szenfeszt.hu/

forrás/fotó: uni.sze.hu