Győr+
2018.04.26. 18:17

Kara Ákos folytatja a megkezdett munkát

Kara Ákos megkapta a megbízatást a következő négy évre, Simon Róbert Balázs után egy nappal, csütörtökön ő is átvehette országgyűlési képviselői mandátumát a Városházán.

Kara Ákosnak nagy fölénnyel, több mint harmincezer szavazatot begyűjtve sikerült újra nyernie választókörzetében április 8-án, így Simon Róbert Balázshoz hasonlóan ő is folytathatja megkezdett munkáját. Megbízólevelét csütörtökön vette át a Városházán, ahol mindenkinek megköszönte a támogatást és megerősítette, elszántsággal, szorgalommal folytatja, amit elkezdett.

Kara Ákos átvette országgyűlési képviselői mandátumát

– Győr és a vidéki települések egyaránt fontosak, és a helyi fejlesztések mellett továbbra is azt tartom az elsőrendű feladatnak, hogy az illegális bevándorlást megállítsuk, feltartóztassuk – nyilatkozta Kara Ákos a Győr+ Televíziónak. Hozzátette, számukra az a legfontosabb, hogy Magyarország magyar maradhasson, ezért dolgoznak a későbbiekben is.

Az országgyűlési képviselő megköszönte a támogatást

A siker azonban rengeteg teendővel is jár, mostantól még több munka vár az országgyűlési képviselőre és csapatára. – Mindenképpen szeretném a Fekete István Iskola és a Szent-György Iskola felújítását megoldani, valamint a pannonhalmi tanuszodát megépíttetni – emelt ki néhányat tervei közül Kara Ákos, aki elmondta, a Modern Városok Programra is nagy hangsúlyt fektetnek majd.

 

Fotó: Marcali Gábor