Győr+
2018.06.08. 13:46

Ingatlanozás új szemlélettel

A Horizont Ingatlan segít megtalálni álmaink otthonát.

Sokan úgy vélik, a felkészült ingatlanos szakember nélkülözhető a mai keresleti viszonyok mellett. De ez nem így van! Számos példa bizonyítja, jó ingatlanossal biztosabb, biztonságosabb, gyorsabb az értékesítés és a bérbeadás. A vevő bizalmát kiérdemelni azonban nem könnyű dolog!

Új, igényes és teljes körű szolgáltatást kínáló ingatlaniroda nyílt Győrben. A lakásértékesítéseken, bérbeadásokon, értékbecsléseken kívül magánszemélyek és cégek ingatlanportfóliójának kialakítását, működtetését is vállalják, mondta el Sági Péter, a Horizont Ingatlanügynökség Kft. ügyvezetője. Győrben sokan vásárolnak lakást, üzlethelyiséget, irodát befektetési céllal. Nem ritka, hogy egy tulajdonos több ingatlant is bérbe ad. Ilyenkor a bérlők felkutatásán túl szinte napi gondot jelenthet a kapcsolattartás a tulajdonos és a bérlő között, kezdve a közös költség, TV, internet ügyintézésétől a villany-, víz- távhő- vagy gázórák leolvasásától, átírásától egészen a hivatali ügyintézésig. A Horizont Ingatlan ezeket a feladatokat megbízás esetén átvállalja a tulajdonosoktól.

 

A cég ügyvezetője, Sági Péter

 

Sági Péter ügyvezető tapasztalata szerint Győrben sokan szeretnék a pénzüket ésszerűen és gazdaságosan befektetni. Nekik a legelőnyösebb portfóliót kínálják az ingatlanpiac ismeretében. Ezt követően abban is segíteni tudnak, hogy ezek az ingatlanok a tulajdonos számára a legtöbb hasznot hozzák. Fontosnak tartja a szakember, hogy megfelelő bizalmi tőke és korrekt üzleti magatartás alakuljon ki, hiszen ez a hosszú távú együttműködés alapja, kulcsa. Új utakon járnak, tevékenységüknek ez a része kiemeli őket az ingatlanértékesítő irodák sorából. Forgalmaznak új lakásokat, de természetesen a Horizont Ingatlan hagyományos ingatlaneladásokkal és bérbeadásokkal is foglalkozik. A hangsúly inkább a használt ingatlanokon van, amelyek után nagy a kereslet. A CSOK megmozgatta az ingatlanpiacot, ám nem mindenki jogosult az igénybevételére. Nekik próbálnak segíteni a legmegfelelőbb konstrukció megtalálásában, hangsúlyozta Sági Péter. A Horizont Ingatlan fő működési területe Győr és környéke, soproni kapcsolataik kiépülőben vannak.

A cég ügyvezetője, Sági Péter a Nyugat-magyarországi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Évekig a szállodaiparban dolgozott vezető beosztásban. Munkája mellett az ingatlanszakmához szükséges tanulmányokat folytatott, számos ingatlan-szakértői munkában vett részt, működött közre. Munkatársa, Tóth Mónika értékesítő. Korábban együtt dolgozott Sági Péterrel, ingatlanszakértői képesítést szerzett, vonzza az ingatlanok világa.

 

A Horizont Ingatlan várja ügyfeleit, megbízóit a sikeres együttműködés reményében. Irodájuk Győrben, a Szent István út 35–37. szám alatt található.

Telefonos elérhetőségük: +36-30/869-3321.
Honlap: www.horizonting.hu
Közösségi média: facebook.com/horizonting

 

(x)