Győr+
2018.06.21. 11:45

Presztízs-díjas vállalkozások és a festővászon

A kultúra és a gazdaság összefonódása iránt érdeklődő vállalkozásvezetőket és a művészetet szerető partnereit várta egy izgalmas estre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a Presztízs-díjasok Klubja kedden.

A résztvevők Kurcsis László grafikusművész és Szabó Béla fotóművész tárlatvezetésében megnézték az Art World Egyesület vállalkozó művészeinek Tavaszi tárlat című kiállítását a kamara aulájában. Az esten bemutatkozott a Rotary Győr Rába civil szervezet és az Art World Hungary Egyesület.

 

Az „Egy este a művészetért” október 4-re tervezett jótékonysági estjéről Görcsné dr. Muzsai Viktória beszélt, aki elmondta, hogy a nagysikerű tavalyi Rotary Art Agora Művészek és mecénások programot követően, idén folytatódik a projekt, melynek továbbra is az a célja, hogy a Győrhöz kötődő művészek és alkotásaik nagyobb publicitást, egyben elismertséget kapjanak. Ismét lesz árverés, melyre még várják a lokálpatrióta művészek felajánlását. Az általuk aukcióra bocsátott művekből befolyó összegből pedig továbbra is a fiatal tehetségeket támogatják.

 

 

Csizmadia István festőművész a program alatt elkészítette a Presztízs-gondolat című festményét, melyet felajánlott az október 4-i jótékonysági estre.

 

F.G.