Győr+
2018.06.28. 19:13

Neves vendégek látogattak a focitáborba

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet, nemrég a zöld-fehér csapat három korábbi kiválósága érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

 

 

A ETO FC Győr hivatalos honlapja Jäkl Antalt, a Dunaferr és a győri csapat egykori kiválóságát, az ETO tábor szervezőjét kérdezte a gyerekek fejlődéséről, programokról, különleges pillanatokról.

– Nagyon jól sikerült az a nap, amikor különlegességként megjelent három úriember. Régi focistáink – akikre nagyon büszkék vagyunk – , Kalmár Zsolti, Mervó Bence és Nagy Ádám meglátogatta kedden a focitábor résztvevőit, amivel nagy örömet szereztünk mindenkinek.

Mervó Bence a DAC mezével

– Minden srác a mezekre, cipőkre és karjukra is kérte az autogramot, közös fotón emlékeztek meg a jeles eseményről. Remek volt találkozás, s ezzel is öregbíthettük a fiatalok között az ETO hírnevét – elevenítette fel Jäkl a részleteket.

Arra is kiért, hogy a nem ETO-s társaságból is találtak több tehetséges játékost, aminek a táborvezető kifejezetten örült.

Nagy Ádám, az ETO egykori csapatkapitánya

– A táborban két edzéssel dolgozunk, több külön program is szervetünk. Volt lovaskocsizás, stadionlátogatás, és állatkerti séta. Sajnos a rosszabb idő miatt nem tudtunk az élményfürdőbe menni, de pénteken a mini tornán a gyermekek megmutathatják mit tanultak a héten. Mindenki nagyon várja már, mert ezzel zárhatják majd le ezt a nagyszerű hetet, s ajándékkal is gazdagodni fognnak. Úgy gondolom az ETO focitábor hasznos volt a gyermekeknek és az edzőink számára is.

Forrás: eto.hu
A nyitóképen: Kalmár Zsolt