Győr+
2018.07.03. 12:44

Balesetek az elmúlt 24 órában – FOTÓK!

Egy nap alatt négy személyi sérüléses és öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. július 2-án 6 óra körül Téten, a Győri úton. Egy 36 éves férfi közlekedett gépkocsijával a Fő út felől Győr irányába. Haladása során balra kanyarodott és nem biztosított elsőbbséget a vele szemben érkező, egyenesen továbbhaladni szándékozó segédmotor-kerékpárosnak, aki az ütközés miatt elesett. A baleset során a motor vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

Mosonmagyaróváron, a Lajtaszer utcában a Gorkij utca irányába közlekedett egy 79 éves férfi autójával. Ennek során – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – balra kanyarodása közben elsodorta az előtte kikanyarodó kerékpárost, aki az ütközés következtében elesett. A baleset során a kerékpáros megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

A rendelkezésre álló adatok alapján 2018. július 2-án 17 óra körül a 8645-ös számú úton, Sopron felől Harka irányába közlekedett egy autó vezetője. A 3+750-es kilométerszelvényhez érve későn észlelte az előtte forgalmi okból álló járművet, ezért balra kormányozva áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben érkező autóval. A balesetben négyen megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

 

 

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri és a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

police.hu