Győr+
2018.07.07. 12:02

Elstartolt a 11. Győrkőcfesztivál – fotókkal

A pénteki kedvezőtlen időjárás után szombaton ragyogó napsütésben vették birtokba a várost a gyermekek.

Az égiek idén először nem kedveztek a Győrkőcfesztivál szervezőinek, Szalóki Ági még elkezdte koncertjét a zuhogó esőben, de sajnos nem lehetett folytatni a programot.
Kocsis Rozi a Vaskakas Bábszínház igazgatója portálunknak elmondta, nagyon sajnálja, hogy le kellett mondani a megnyitót, a tüzijátékot, hiszen rengeteget dolgoztak rajta. “Szívet melengető pillanat volt, hogy a gyerekek kis zöld esernyőket nyújtottak fel a színpadra Áginak”.

Galériánkért kattints a képre!

Borkai Zsolt, Győr polgármestere még pénteken este átadta a város kulcsát Kocsis Rozinak, aki megígérte, még ma bemutatja a gyermekeknek, akik leginkább a kulcsátadás miatt voltak szomorúak.

Mi vagyunk az áramlás!

A programok között mindenki megtalálja a kedvére valót, igazi látványosságnak számít az EKF hajó hajtogatás, amelyet otthon is kipróbálhat a Győr+ Hetilap legfrissebb számában!

A 11. Győrkőcfesztivál tematikája az áramlás, minden ami a vízhez, a hajókhoz és a folyókhoz köthető.

Szombaton 20 óráig, vasárnap pedig 10-18 óra között várják a lelkes győrkőcöket, Kuka Bercivel pedig a Radó szigeten környezettudatosságra nevelő játékokkal sajátíthatják el a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát.

Mindenkit várnak a 11. Győrkőcfesztivál programjaira!

 

Ferenczy Balázs
Fotó: Marcali Gábor