Győr+
2018.07.30. 12:11

Elbontják a hidat, lezárják az utat

Megkezdődött Győrben az 1 sz. főút 2x2 sávos fejlesztéséhez kapcsolódva a Tóth László utca feletti híd elbontása.

A közlekedők az 1 sz. főúton a már kiépített szélesítésen sebességkorlátozás mellett, időszakos forgalomkorlátozással, továbbra is tudják használni a főutat 2*1 sávon. A bontás, majd az építkezés ideje alatt a biztonságos munkavégzés érdekében, a Tóth László utcát lezárták az 1 sz. főúti híd környezetében. A híd alatt gépjárművel, kerékpárral és gyalogosan sem lehet majd közlekedni.

Az AUDI Arénában tartott rendezvények ideje alatt az északi parkoló és az Aréna közötti gyalogos közlekedés engedélyezett lesz. A kivitelező védett átkelést biztosít a gyalogosok számára.

 

 

Július 30-án elindul a Dohány utca felújítása is a közművek feltárásával majd kiváltásával. Ezen idő alatt a Dohány utca a belváros felé egyirányú lesz, csak az Audi Hungária út felől lehet behajtani. Ezzel egyidejűleg ugyancsak egyirányú lesz a Reptéri út a Dohány utca és Martin utca kötött a Martin utca irányába.

Augusztus 6-án lezárják a Reptéri utat teljes szélességében a Pesti út és Dohány utca között. Ekkortól gépjárművel, kerékpárral és gyalogosan sem lehet a híd alatt átközlekedni.

A lezárások előre láthatólag év végéig tartanak.