Győr+
2018.07.30. 11:07

Kincstár Kupa Győrben

A 26. Kincstár Kupa péntek délután ünnepélyes megnyitóval kezdődött Győrben, 900 résztvevővel.

A Magyar Államkincstár 1991 óta kedveskedik ezzel a nagyrendezvénnyel dolgozóinak, amelyet minden évben más helyszínen, más megyei igazgatóság szervezésében rendeznek meg.

Az ünnepélyes megnyitón Radnóti Ákos alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, elmondta: a győri sportberuházások célja, hogy a helyiek sportolási lehetőségein túl szeretnék, hogy minl több európai- és vilgszínvonalú rendezénvények helyszíne legyen városunk. A politikus örömét fejete ki, hogy Győr ad otthont az Államkincstári dolgozók sporthétvégéjének, így azok a közalkalmazottak, akik egész évben komoly, felelősségteljes munkát végeznek, megismerhetik Győr értékeit, láthatják beruházásait, fejlődését.

22 év után a hétvégén tartották ismét városunkban a rendezvényt, az eddigi legnagyobb létszámmal. 900 sportoló a Magyar Államkincstár, a Kormányhivatali dolgozók közül a korábban a kincstárnál szolgálatot teljesítők mellett a Pénzügyminisztérium és az Állami Adósságkezelő Központ csapatai 12 sportágban mérték össze erejüket.

A sportolás mellett a résztvevőket kulturális programok és városnézés is várta a három nap alatt.

GYP

Fotó: Marcali Gábor