Győr+
2018.07.29. 07:38

Elfelejtünk hazamenni – a Wellhello és a The Biebers a Dunakapu téren! – fotókkal

A Négy Évszak Fesztivál második ingyenes Nyáresti koncertjén a Wellhello és a The Biebers robbantotta fel a Dunakapu teret.

Még emlékeinkben él a két évvel ezelőtti koncert, amikor még a lámpaoszlopkról is emberek lógtak, annyian voltak akkor kíváncsiak a Wellhellora és a Halott Pénzre. A Wellhello és a The Biebers töretlenül a legnépszerűbb hazai zenekaraink, nélkülük nincs fesztivál, vagy házibuli, Győrben is hatalmas rajongótáborral rendelkeznek.

Diaz és Fluor, azaz a Wellhello!
Galériánkért kattints a képre!

A fülledt, forró nyári estén már a koncert kezdete előtt fogytak a kiadó helyek a Dunakapu téren. Hatalmas buli volt, a legnagyobb slágerekkel, kiváló hangulattal és emlékezetes pillanatokkal. Fluor és Diaz előszeretettel mutatnak görbe tükröt korunk társadalmának, szövegeikkel sokan értettek egyet szombaton este is.

A két banda szövegeit kívülről fújta a közönség

Nincs vége, ezt ordítjuk majd hajnalban a szélben, ha már elloptuk az éjjelt…” – énekelte a tömeg Diazzal együtt.

A The Biebers sem először érkezett Győrbe, a Rómer Házban már visszatérő vendégnek számítanak, sőt, a városunkban zajlott EYOF 2017 himnuszát is a srácok szerezték.

Puskás Petiék nagyon odatették magukat!

Legújabb dobásuk, az Emergency House ‘90-es évekbeli sikere, a Dübörög a Ház feldolgozása, ami sokaknál betalált, talán még nosztalgiát is ébresztett: “ dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház…”

Aki kihagyta a koncertet, egy hatalmas buliról maradt le, elevenítsük fel újra galériánkban!

 

Ferenczy Balázs
Fotó: Rózsa Tamás