Győr+
2018.08.01. 15:28

Kerékpárost gázolt, majd elhajtott

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy baleset pontos körülményeinek feltárásához, amely július 24-én délelőtt történt Győrben – írja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 63 éves győri nő elektromos meghajtású kerékpárral közlekedett 2018. július 24-én 08 óra15 perckor Győrben, a Szabolcska Mihály utcában a Vezér utca felől a Mester utca irányába. A Sport utcába történő kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy járműve előzését egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű, drapp színű gépkocsi már megkezdte, melynek hatására a kerékpáros járművéről az úttestre esett és megsérült. A személygépkocsi vezetője feltehetőleg a kerékpáros esését nem észlelte, ezért a helyszínről megállás nélkül elhajtott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092-es, illetve 520-094-es telefonszámokon.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság