Győr+
2018.08.04. 12:37

Ötödször is Tóparty! – fotókkal

A party fénypontja a Szenes Iván-emlékkoncert, számos neves előadó közreműködésével.

Adyváros hagyományos, egész napos nyári rendezvénye immár ötödször várja a városrész lakóit egy felejthetetlen napra, amelyen a kicsik és a nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való programot!
A Tóparty a hagyományokhoz hűen idén is a Téti Fúvószenekar zenés ébresztőjével kezdődött, a Kuopio-parktól, az Ifjúság körúton át jutottak el az adyvárosi tó partjáig a zenészek.

Sokan a lakások ablakaiból figyelték a menetet
Galériánkért kattintson a fotóra!

A délelőtti programok már az árnyas fák alatt folytatódtak, a középpontba pedig a gyerekek kerültek, Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertjén a legkisebbek még táncoltak is.

Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertje

 

Egész nap kézműves gyermek foglalkozások voltak, rajzversennyel fűszerezve. A kicsik ugrálóvárban bulizhattak vagy utazhattak a kisvonaton is, de a Győrkőcfesztiválon is népszerű csónakázótó is mindig tele volt, mint ahogy a kisállat imogató is.

A party fénypontja a Szenes Iván-emlékkoncert, számos neves előadó közreműködésével. A Duna Tv-n hetente futó legnépszerűbb program győri felvétele, a Táncdalfesztiválok legnépszerűbb slágereivel!

Fellépők: Voith Ági, Bodrogi Gyula, Koós János, Zalatnay Cini, Dér Heni, Nyári Károly, Nyári Edit, Nyári Alíz, Tabáni István, Kocsis Tibor.

Az V. Tóparty programját IDE kattintva találják.

 

Képgalériánk folymatosan frissül.

 

GYP
Fotó: Mekli Zoltán