Idén is fergetegesnek ígérkezik a Médiabál

Bajzát Zsuzsi
2024.01.09. 14:06

20 évvel ezelőtt kezdődött a Győri Médiabál mesés története, és habár az utóbbi években az egészségügyi bizonytalanság miatt nem tudták megszervezni a nagy múltú eseményt, 2024-ben újra az Egyetemi Csarnokba várják a bálozókat. A Győr+Rádió segítségével bárki a forgatag részesévé válhat.

Kedden reggel a Juice műsorában felidéztük a 2004-es első gondolatokat, és az idei feladatlistát is. Fábián György, az egyik ötletgazda azt mesélte, a napokban megkérdezte a mesterséges intelligenciától, hogy szerinte milyen egy jó bál. A válasz az volt, hogy egy jó bálhoz elengedhetetlen a jó zene, a kellemes társaság, a finom ételek, az izgalmas programok, és persze a megfelelő helyszín. Ezek mind jelen lesznek idén is a Médiabálon, de persze a győri polgároktól lesz igazán színvonalas a rendezvény. Ezt már Pintér Péntek Imre tette hozzá, aki arról is beszélt, hogy mennyire jó érzés látni azt, amikor egy estére igazi társasági fellegvárrá változik az Egyetemi Csarnok. 

A Győr+ Rádió kollégái, Bajzát Zsuzsi, Farkas Mónika, Nagy Roland és Orosz Sanyi, január 13-án, szombat este 19 órától 23 óráig a hallgatókkal is megosztják milyen a hamisíthatatlan Médiabál érzés, a hangulatjelentést, és a beszélgetéseket bárki élőben követheti a 100.1-en, és online!

Kapcsolódó témák: #Médiabál |