Győr+
2018.08.15. 15:36

Remili Paksot választotta Győr helyett

Sokáig tartotta magát a hír, miszerint Mohamed Remili az ETO-hoz igazol. Igazi erősítés lett volna a rutinos csatár, azonban végül az NBI-et, és a Paks csapatát választotta.

A Vasas korábbi csapatkapitánya egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá a paksi zöld-fehéreknél, már nagyon várja, hogy hasznára lehessen új csapatának. Köztudott, hogy a fővárosi piros-kékek tavaly kiestek az élvonalból, Remili 28 meccsen 5 gólt szerzett. Eddig 183 elsőosztályú meccsen lépett pályára, összesen 30 gól szerepel a neve mellett.

A hírek jó ideit arról szóltak, hogy Mohamed Remili a Mészöly Géza vezette ETO-hoz igazol, azonban ahogy a fentiek is mutatják, végül más város zöld-fehér mezét húzta magára. Az üggyel kapcsolatban megkerestük az ETO FC Győr kommunikációs vezetőjét, Kelemen Dorottyát, aki az alábbiakról tájékoztatta lapunkat:

– Valóban igaz a hír, hogy korábban felvettük a kapcsolatot Mohamed Remilivel és a menedzserével, és tárgyalásokat folytattunk velük a játékos esetleges szerződtetéséről. Azonban sajnos kiszivárgott a hír és több NB1-es csapat megkeresése felborította az elkezdődött tárgyalásokat. Végül Remili a Paksot választotta, akikkel már előttünk is kapcsolatban volt – mondta.

Remili tehát Paksra igazolt, azonban a Győr kerete idén így is jelentősen megerősödött, így nagy reményekkel vágtak neki az új szezonnak. A csapatjátékon még van mit javítani, de a jelek több mint biztatók.

HAK
Fotó: paksifc.hu