Győr+
2018.08.17. 19:42

Jó étvágyat, Győr!

Jó dolog piknikezni! Augusztus 18. és 19. között azonban nem csak a gyomrunkat, hanem a művészeti éhségünket is jóllakathatjuk majd a Radó-szigeten.

Győr emblematikus helye ad otthont a város első gasztroművészeti rendezvényének, amelyben a kultúrát is főételként fogyaszthatják majd a résztvevők.

Nagy öröm, hogy a minőségi ételek, a rendhagyó, de mégis stílusos nyugodt környezet egyre több embernek vonzó. Miért is ne lenne az, hiszen az egyik legjobb dolog inspiráló, szép helyen finomakat enni, miközben a természettel és a művészetekkel is feltöltődhetünk.

 

 

Változatos ételek, szemet gyönyörködtető kreációk várják az éhes látogatókat, ami pedig egészen biztos: a szívből jövő vidéki vendéglátás és a regionális gasztronómiai értékek kombinációjából csak valami igazán nagyszerű sülhet ki! Ha ez nem lenne elég, az alkalom megkívánja a művészeti alkotásokat és a muzsikát is. Ezekkel sem fukarkodnak tehát majd a szervezők. A Plastr Workshopok jóvoltából a pikniken egy kihelyezett, rendhagyó foglalkozáson vehetnek részt az alkotni vágyók. A vendégek ezúttal Balilla és Mr. Tibowsky, azaz Balázs Lilla és Kovács Tibor textiltervező és tetoválóművész lesznek. A Stílusos Art Pikniken rendhagyó kerekasztal-beszélgetésre is várják a látogatókat, amelynek vendégei Tánczos Anita és Balogh Petra divattervező, Fehér József textiltervező iparművész és Halmi-Horváth István festőművész lesznek, akikkel a győri művészet, dizájn jelenéről, aktuális helyzetéről és jövőjéről beszélget majd a program házigazdája, Csalár Bence divatújságíró és stylist. Nem maradnak ki a muzsikák sem, a gasztroművészeti rendezvényen fellép majd a Hoppáré, Hangácsi Márton, Járai Márk, Dj Q-Cee, a Stereo Swing feat. Szűcs Gabi és a Barabás Lőrinc Quartet is.

 

 

A korlátozott férőhelyek miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet kizárólag online módon augusztus 17-én. 23:59-ig lehet megtenni.  Az 1 napos regisztráció 3 ezer, a 2 napos 5 ezer forintba kerül. A regisztráció értéke teljes egészében lefogyasztható.

Aki lemaradt, a regisztrációról az a helyszínen tud belépőjegyet váltani 2 ezer forintért, ami a rendezvény látogatására jogosít és tartalmaz egy exkluzív Spiegelau borkóstoló poharat és 1 db ital kóstoló kupont.

A Stílusos ART Piknik Győr Város Önkormányzata támogatásával, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum és a Food Boom Győr szervezésével, a Stílusos Vidéki Éttermiség ajánlásával valósul meg.

Részletek és regisztráció ITT.