Győr+
2018.08.18. 17:51

Stílusos és finom – gasztroművészet a Radón

Fantasztikus ízek, stílusos ételek és egy jóleső piknik: mindez csodálatos környezetben, hiszen a Radó-sziget augusztus 18-án és 19-én a gasztronómia szerelmeseié.

Győr zöld szíve, a Radó-sziget nem rég a 31! Fesztiválnak adott otthont, majd a 26. Barokk Esküvő ceremóniájára gyűltek össze az emberek a platánok között. Ezen a hétvégén sem marad üresen a sziget, sem a bendőnk, hiszen a Stílusos ART Piknik különlegességeivel várja az éhes szájakat szombaton és vasárnap. Ám a gasztrofesztiválon nemcsak enni, gyönyörködni is lehet a finomabbnál finomabb falatokban, amelyekhez társul az utánozhatatlan vidéki vendéglátás.

Ilyen szemet gyönyörködtető, ínycsiklandozó ételek várják a piknikre látogatókat

A „jó ebédhez pedig szól a nóta”, a rendezvény fellépői között ott szerepel a Hoppáré, Hangácsi Márton, Járai Márk, Dj Q-Cee, a Stereo Swing feat. Szűcs Gabi és a Barabás Lőrinc Quartet is. De nemcsak a gasztronómiának, a művészeteknek is hódolhatnak a Radó-szigetre látogatók: a Plastr Workshopok jóvoltából a pikniken egy kihelyezett, rendhagyó foglalkozáson vehetnek részt az alkotni vágyók, de a győri művészet, dizájn jelenéről, aktuális helyzetéről és jövőjéről is kaphatnak érdekes információkat.

 

Csodálatos környezet, finom ételek, művészet és zene egy helyen

 

A Stílusos ART Piknik Győr Város Önkormányzata támogatásával, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum és a Food Boom Győr szervezésével, a Stílusos Vidéki Éttermiség ajánlásával valósult meg.

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor