Győr+
2018.08.20. 08:04

Zenei nagyágyúk Marcalvárosban – fotókkal

A három napos program vasárnapi része igazán ütős volt, a Karthago és Bródy János érkezett Győrbe.

Győriként megszokhattuk már, hogy az augusztus 20-i ünnepség három napig tart városunkban, ezúttal is Marcalvárosban, a Cirkusz-téren ünnepeljük az államalapítást, remek hangulatban.

Igazi búcsúi hangulatot adott a céllövölde!
Galériánkért kattints a fotóra!

Rengeteg program közül válogathatunk ezen a hosszú hétvégén, vasárnap pedig hatalmas tömeg látogatott ki a marcalvárosi rendezvényre. A programok között a kicsik is megtalálták a kedvükre valót, igazi kuriózum volt a lufihajtogató bohóc vagy a meseelőadás, de volt az idősebbek kedvéért szenior örömtánc is.

RockMilady a színpadon

A zenei programok a győri RockMilady fellépésével kezdődtek, aki megalapozta a hangulatot az igazi nagyágyúknak.

Színpadon a Karthago

Ha már augusztus huszadikát ünnepeljük, akkor Apáink Útján méltó volt az emlékezés a Karthagoval, akik még mindig az eredeti felállásban zenélnek. A koncert után Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő köszöntötte az egybegyűlteket, aki megköszönte a részvételt és jó szórakozást kívánt a tömegnek.

Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő

Az est fénypontja Bródy János fellépése volt, akit kitörő tapssal köszöntöttek, dalai pedig a közönség hangján szóltak igazán jól, a fülledt vasárnap estében.  A program ma tovább folytatódik, többek között fellép Kozsó, a Name Project, vagy éppen Majkaamp;Curtis, a rendezvény pedig tűzijátékkal zárul.

A programot IDE kattintva olvashatja bővebben.

Ferenczy Balázs
Fotó: Csicsics Richárd