Győr+
2018.08.23. 12:10

Csernus ismét az ETO-nál!

Dr. Csernus Imre ismét csatlakozott az ETO FC Győr első csapatának szakmai stábjához. Szakértelmének köszönhetően remélhetőleg a csapat olyan lesz, mint 2013-ban, amikor az ETO legutóbb Magyar Bajnok lett.

Dr. Csernus Imre kedden délután találkozott először a játékosokkal, és innentől rendszeres résztvevője lesz a csapat életének. Az első alkalommal a csapategység és az egyéni önbizalom kérdését járták körül, hiszen ezek meghatározó tényezői a sikernek.

 

 

A fenti fotón látható, hogy a játékosok mit gondolnak arról, mekkora a csapategység (felső szám), illetve mekkora a saját önbizalmuk (alsó szám).

“Örülünk neki, hogy sok maximális önbizalommal rendelkező játékosunk van, és bízunk abban, hogy ezt az önbizalmat a következő, kiemelten fontos fordulóban 100%-os teljesítmény formájában a felszínre is tudják hozni, és szurkolóink szép játéknak és magabiztos győzelemnek lehetnek szemtanúi.”

Dr. Csernus Imre a jövő héten folytatja a munkát a játékosokkal, a vezetők bíznak abban, hogy ez hamarosan megmutatkozik a pályán is egymást követő győzelmek formájában.

 

forrás/fotó: eto.hu