Győr+
2018.08.24. 13:26

Válasszuk ki együtt Győr illatát!

Keresik a XI. Győri Bornapok – Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztiválon Győr illatát. A Dunakapu téren található faházban hatféle illat közül választhatjuk ki, szerintünk melyik illene leginkább városunkhoz.

Az együtt kiválasztott illat pedig olyan zárt terekben jelenik majd meg, ahol sok ember megfordul, többek között a Baross úti Látogatóközpontban, az Audi Arénában és az Olimpiai Sportparkban.

Ilyen például a „Casino fresh” fantázianevű illat, amely megtestesíti a légiességet és a ragyogást. Ezeken kívül energikus, élénkítő, letisztult, modern, pezsgő, felemelő, vibráló, meleg és otthonos érzést kelt. Utóbbi kulcsszó a légtér-illatosításban, amely világszerte elismert módszer: használják többek között üzletekben, bevásárlóközpontokban és természetesen rendezvények, például esküvők hangulatosabbá tételében is. Kulcsszó azért, hiszen a kellemes, később ismerőssé váló illatot érezve pillanatok alatt otthonosan érezhetjük magunkat az adott létesítményben. Egy jól kiválasztott illat belesimul a térbe, nem tolakodik, viszont hozzájárul a kellemes atmoszférához, vonzó környezetet teremt és fokozza a hely adta élményt, helyiek és turisták számára egyaránt.

Keressék tehát az „illatos faházat” a Dunakapu téren vasárnapig, és szavazzanak, milyen legyen Győr illata!

 

Szerző: Zoljánszky Alexandra
Fotó: O. Jakócs Péter