Győr+
2018.09.11. 09:50

Egymást érik a balesetek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral és kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 10-én 10 óra körül Győrben a Battyhány téren. Egy 51 éves győri nő közlekedett kerékpárral a Kiss János utca felől a Teleki út irányába. A Batthyány tér 13. szám előtti parkolóban álló kis tehergépkocsi vezetője, a jármű ajtaját kellő körültekintés nélkül a kétkerekűvel haladó nő elé nyitotta, aki az ajtónak ütközött.

A kerékpáros a baleset következtében az úttestre esett és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 10-én éjszaka Győrben a Liget utcába. A helyszíni szemle adatai szerint egy 24 éves győri férfi személygépkocsival közlekedett a Nép utca felől, a Kossuth Lajos utca irányába. A Szalay Imre utcába történő kanyarodás közben azonban elvesztette uralmát a gépkocsi felett és a jobb oldali útpadkára hajtva egy villanyoszlopnak ütközött.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

police.hu