Győr+
2018.09.14. 18:59

Kettős rangadó az Arénában

Kézilabdaünnep helyszíne lesz az Audi Aréna vasárnap, mégpedig egy kettős rangadóval. Az Audi ETO KC Bajnokok Ligája-győztes, és bajnoki címvédő női csapata 16.30-kor a Debrecent fogadja, majd ezt követően ugyanitt az Agrofeed-ETO-SZESE NB I/B-s férfiegyüttese a Veszprém KKFT Felsőörs gárdájával mérkőzik 18.30-kor.

A fiúk ezzel a találkozóval kezdik meg az idényt, míg az ETO-s hölgyek már a negyedik találkozójukon lépnek pályára az idei élvonalbeli bajnokságban. „Volt tíz hetünk a felkészülésre, szerintem rendben vagyunk, nagyon várjuk már a bajnoki rajtot. Fantasztikus kezdeményezés, hogy a lányok meccse után játszhatunk, jó lenne, ha sokan kilátogatnának a női meccsre, és utána a nézők nagy része maradna az Arénában a mi mérkőzésünkön is” – nyilatkozta az ETO-SZESE szélsője, Iváncsik Tamás.

 

Deáki István, a SZESE vezetőedzője

 

„Ha az Audi ETO–DVSC meccs nézőinek csak a fele kíváncsi lesz a mi játékunkra, már akkor a 2012-es Veszprém elleni Magyar Kupa-meccs hangulatát idézheti ez az este” – mondta Deáki István, a SZESE vezetőedzője.

 

Az Agrofeed-ETO-SZESE csapata

 

Fontos információ, hogy aki a lányok mérkőzésére jegyet vált, illetve bérlettel rendelkezik, az ingyen megtekintheti a férfiak meccsét is. Aki csak a második összecsapásra érkezik az Arénába, ingyen szurkolhat a szezon első meccsén a fiúknak. Az Audi ETO-hoz kapcsolódó hír, hogy a győriek Bajnokok Ligája csoportja a selejtezők után teljessé vált. A horvátországi Kaproncán rendezett 2. csoport győztese a hazai együttes, a Koprivnica lett, így szereplését a C csoportban folytathatja a Győri Audi ETO KC, a német Thüringer HC és a szlovén Krim Mercator Ljubljana társaságában. A csoportkör október elején kezdődik.

 

Gy.P.

Fotó: Marcali Gábor