Győr+
2018.09.24. 10:27

Marcalvárosi fejlesztések

A Répce és Ikva utca közötti park több részletben újult meg, és elkészült az Ikva utca végen található kutyafuttató bővítése is.

A Répce és Ikva utca közötti park esetében a leromlott állapotú utcabútorokat elbontották, helyükre több mint húsz új pad került. A padok új helyeit igyekeztek úgy kijelölni, hogy azok lehetőleg burkolt felületről megközelíthető, az épületekhez közelebb eső, árnyasabb területekre kerüljenek. A gyalogos közlekedésre gyakran használt nyomvonalakat betonlapos burkolattal látták el – számolt be Kovács Tamás és Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő.

 

 

Elmondták, az Ikva utca végen található kutyafuttató bővítése is elkészült. Az árnyas részek növelése érdekében a kutyafuttató területét is megnövelték. Ezen kívül öt, napjainkban igen kedvelt kutya agility játékeszköz – mint a cső, szlalom, gyűrű, libikóka és akadály játékok is kikerült a kutyák és gazdáik örömére. Az őszi fapótlás keretein belül pedig újabb fák ültetésére lehet számítani a kutyafuttató kerítése mentén.