Győr+
2018.10.03. 11:42

Az ETO a Kaposvárral játszik

A WKW ETO FC Győr október 3-án, szerdán 19 órakor a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Az eddig remekelő, 9 bajnoki óta veretlen csapat ellen a legjobbat kell nyújtaniuk a 3 pontért.

A vasárnapi, értékes győzelem után ma ismét fontos megmérettetés előtt áll a csapat. Az esti ellenfél a friss feljutók egyike, a Kaposvári Rákóczi FC, akik 9 bajnoki és 1 Magyar Kupa mérkőzés óta veretlenek. Egyedül a nyitó fordulóban kaptak ki a Gyirmót ellen hazai pályán, azóta viszont töretlen a lendület, és már a tabella 4. helyén állnak 19 ponttal, csupán 4 ponttal lemaradva az éllovas Békéscsabától. Kaposváron játszik Beliczky Gergő, aki tavaly még az ETO-t erősítette.

 

Az ETO mögött kemény hetek állnak, felváltva követték egymást a győzelmek és a vereségek, jelenleg 14 ponttal a 8. helyen állunk. Ami jó hír, hogy lejárt Völgyi Dániel 4 mérkőzéses eltiltása, így ma már újra pályára léphet, rossz hír viszont, hogy Tar Zsolt kisebb sérüléssel bajlódik, vele nem számolhat mára Király József vezetőedző.

 

Nagy szükség lenne az újabb győzelemre, és ezért játékosaink mindent meg fognak tenni, de nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Ellenfelünk, a korábban szintén NB I-es Kaposvár jó sorozatot tudhat maga mögött, és feltett szándékuk ma is otthon tartani a 3 pontot. A Kaposvár vezetőedzője, Waltner Róbert bízik a játékosai mentális erejében és abban, hogy jól tudnak kijönni ebből a megterhelő két hétből.

 

Király József, az ETO FC vezetőedzője így nyilatkozott a mai mérkőzésről: „A hétvégi győzelmünk akkor lesz értékes, ha a következő két mérkőzésünkből sikeresen tudunk kijönni, ennek első lépcsőfoka a Kaposvár elleni mérkőzésünk. Ha eredményesek akarunk lenni, 100%-ot kell nyújtanunk.”

forrás/fotó: eto.hu