Győr+
2018.10.07. 18:03

Friss és barátságos a város illata

A legnagyobb és legnépszerűbb közösségi terekben érezhető hamarosan „Győr város illata”: a szavazatok alapján az eddig Marine Fresh fantázianevet viselő minta lett a befutó – derült ki múlt héten, a turizmus világnapján.

Hatféle illat közül választhattuk ki a Győri Bornapokon, valamint a Látogatóközpontban, hogy szerintünk melyik illene leginkább városunkhoz. A friss, barátságos, békés és meleg jellemzőkkel bíró Marine Fresh kapta a legtöbb voksot, így a közeljövőben, már „Győr város illata” elnevezéssel ez jelenik meg a légterek illatosítójaként.

A következő intézményekben érezhetjük majd: a Generációk Házában, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Baross úti épületében, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban, az Esterházy-palotában, a Richter Teremben, a Győri Nemzeti Színházban, a Városházán, a Vaskakas Művészeti Központban, a Zichy-palotában, az Audi Aréna Győrben, az Olimpiai Sportparkban és a Látogatóközpontban.

Korábban már megírtuk: a város a világon elsőként kezdeményezte, hogy legyen egy olyan illat, amit Győrrel azonosíthatnak az itt élők és a turisták. S a tervek szerint, jövőre akár haza is vihetjük majd az illatot a Látogatóközpontból.

 

fotó: illusztráció/pixabay