Hyundai Magyarország: kedvezmények a hűséges ügyfeleknek

Győr+ Fotó: Hyundai Magyarország
2024.02.05. 16:38
Hirdetés

Megbecsüli hűséges ügyfeleit a Hyundai Magyarország. A cég hűségprogramot indított, amely a márkaszervizek iránti elkötelezettséget jutalmazza. Azok a Hyundai-tulajdonosok vehetnek részt az akcióban, akik rendszeresen márkaszervizbe viszik az autójukat.

Három úton lehet jelentkezni a programba: egyrészt a myHYUNDAI rendszerben történő regisztrációval, másrészt személyesen a kereskedésekben, illetve feliratkozással a hűségprogrammal kapcsolatos hírlevélre.

A lehetőséggel a végig igazolhatóan márkaszervizben, megfelelő időben és futásteljesítménynél karbantartott gépjárművek tulajdonosai élhetnek. Ezt pedig az alvázszám alapján nyilvántartott szervizelőzményekkel lehet ellenőrizni” – magyarázta Németh Csaba, a vállalat műszaki vezetője.

Az elkötelezett ügyfelek különböző kedvezményekben részesülhetnek.

Az autó negyedik életévétől kedvezményt biztosítunk többek között a gyári alkatrészekre, a munkadíjra, az olajra és az egyéb segédanyagokra. Az engedmény mértéke évről-évre növekszik. Emellett a garanciaidő lejártát követően, a hatodik és a hetedik évben díjmentes assistance-szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére” – tette hozzá Németh Csaba.

Arról is szót ejtett, miért érdemes márkaszervizben elvégeztetni a Hyundai-modellek időszakos átvizsgálását.

A karbantartás gyakran olyan műszerek és berendezések használatát igényli, amelyek jellemzően csak hivatalos Hyundai-márkaszervizekben állnak a rendelkezésre” – fogalmazott a Hyundai Magyarország műszaki vezetője.

Azt javasolják a Hyundai-tulajdonosoknak, hogy a kopó-fogyó alkatrészek cseréjét (mint például a fékbetétek, a szűrők és az olaj) mindig a márkaszervizek egyikében végeztessék el. Ezáltal biztosított, hogy a beavatkozásokat mindig a legfrissebb gyári információk birtokában lévő, eredeti alkatrészeket használó, a gyári előírásokat ismerő és betartó szakemberek hajtsák végre.

Az alábbi QR-kód segítségével lehet regisztrálni a hűségprogramba:

(X)

Kapcsolódó témák: #hűségprogram | #hyundai | #márkaszerviz |