Győr+
2018.10.11. 15:30

Magyar Bajnok a győri csapat pilótája

A dobogó legfelső fokára állhatott fel Kailbach Gergely, így a hétvégi futamot és az éves bajnokságot is megnyerte a győri Gergely Racing Team versenyzője.

Október elején, Máriapócson rendezték a Rally-cross Országos Bajnokság hetedik futamát, mely egyben a 2018-as év utolsó versenye is volt. Ezúttal a győri Gergely Racing Team színeiben Kailbach Gergely állt rajthoz.

– Az idei év versenyei kisebb-nagyobb sikereket hoztak számomra, így vegyes érzelmekkel vártam ezt a hétvégét. A biztonságos autózás volt kitűzve számomra, már elegendő lett volna annyi is a bajnoki címhez, ha célba érek. Az első időmérőn első, míg a második időmérőn második lettem, a vasárnap délutáni döntő problémamentesen zajlott, így sikerült az első helyen célba érnem, ami nagyon – nagy öröm számomra.

Ünnepelt a csapat, mert a máriapócsi hétvégén elért eredményeknek köszönhetően az Országos Bajnokság Swift Kupájában Kailbach Gergely szerezte meg a bajnoki címet.

 

 

Gergely József csapatfőnök elmondta, hogy mindenki együtt örült az elért eredménynek, és a verseny végén bajnoknak kijáró ünneplés volt a Gergely Racing Team-nél.

– Elégedett vagyok a csapat ez évi teljesítményével. Amit év elején megbeszéltünk, azt maximálisan teljesítették a fiúk. A két pilóta közül, Gergely Róbert három versenyen tudott elindulni az egyetemi tanulmányai miatt. Ezt a három futamot a lehető legjobb eredménnyel teljesítette, kétszer dobogós eredménnyel zárt. A másik pilótánkra, Kailbach Gergelyre szintén nagyon büszke vagyok, magyar bajnoknak lenni – rengeteg munka és kitartás van mögötte.

A csapat valamennyi tagja köszönetét fejezi ki a támogatóknak, akiknek köszönhetően a Gergely Racing Team versenyzője lett az Országos Swift Kupa magyar bajnoka.

 

 

Czigler Hédi