Győr+
2018.10.13. 11:08

Még odaérsz! Tart a Vagyonvédelmi kiállítás

A VII. Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Bemutató és Kiállítás tegnap kezdődött, de ma is számos érdekes és hasznos programmal várja a Győr Plázába látogatókat.

Már hetedik éve rendezik meg a Győr Plázában a fontos és hasznos kiállítást, amely évről-évre egyre színvonalasabb bemutatókkal és szakmai foglalkozásokkal várja a lakosokat és a téma iránt érdeklődőket. Az esemény egyik legfőbb népszerűségét az is adja, hogy nemtől és korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a neki legszimpatikusabb és legtöbbet nyújtó kiállítót, ismertetőt, bemutatót.

Radnóti Ákos alpolgármester is köszöntőt mondott a megnyitón

A pénteki megnyitón az egyenruhás elöljárók mellett részt vett Radnóti Ákos alpolgármester és önkormányzati képviselő is, aki köszöntőjében elmondta: – Örülök, hogy ismét itt lehetek, s köszöntöm önöket Borkai Zsolt polgármester úr nevében is. Idén is elmondhatom, hogy Győrben a közbiztonság jó, amiért köszönet jár a rendőrségnek, de természetesen mindenkinek, aki ebben a munkában részt vesz. Hiszen számíthatunk a polgárőrökre és az önkormányzathoz tartozó közterület felügyeletre is. Az önkormányzat mindent megpróbál megtenni, hogy segítse ezen szervezetek munkáját. Az ingyenes kerékpárjelölő program is egy ilyen kezdeményezés, amelyre továbbra is hívok és buzdítok mindenkit! Azt kívánom, hogy a jövőben is őrizzük meg a jó eredményeinket és köszönöm mindenkinek, aki tesz Győr közbiztonságáért. Jó ebben a városban élni és kívánom, hogy ez maradjon így mindig! – zárta gondolatait az alpolgármester.

Szombaton is egész nap lehetőség van az ingyenes kerékpárjelölésre, amelyről már számos esetben írt a Győr+ Média, ám érdemes böngészni a további kínálatot is!

A katasztrófavédelem munkatársai is részt vesznek a kiállításon

09:00-tól folyamatosan Kerékpárjelölő és regisztrációs program
09:00-tól folyamatosan Bohócműsor és foglalkozások gyerekeknek (lufi hajtógatás, arcfestés,csillámtetoválás)
09:00-tól folyamatosan Vagyonvédelmi kvíz lap kitöltése
14:00-14:30 Személy- és önvédelmi bemutató (Marcus Security Kft.)
14:30 Vagyonvédelmi kvízjáték nyerteseinek kisorsolása
15:00-15:20 Krav Maga (Vaskakas Krav Maga Egyesület)
15:30-15:50 Ashihara karate bemutató (Likócsi Ashihara Karate KSE)
16:00-16:20 Aikido bemutató (Herkules DSE)
16:30-17:00 Biztonságos tudomány – Látványos és meghökkentő fizikai kísérletek (Mészáros Péter fizikatanár)

A programról bővebben ITT olvashatnak!

GYP