Győr+
2018.10.14. 13:00

Őszi nyár az állatkertben

Idén is kegyes hozzánk az időjárás, ezért a szép napos őszi időben is érdemes kilátogatni a győri Xantus János Állatkertbe, ahol a gyönyörű színekben pompázó természet és a cseperedő állatkölykök fogadják az érdeklődőket.

A kis pampanyulak és a kiscsacsik is boldogan rohangálnak a kifutójukban. Chili, a tapírfiú is elégedetten heverészik a langyos földön, csukott szemmel élvezve az utolsó napsugarakat. A jaguárkifutóban is zajlik az élet, Chico és Zoya boldogan hancúroznak az őszi fényben.

Ha tehetik, a makikifutó padjain ülve is töltsenek el nyugalmas perceket a gyűrűsfarkú társasággal, akik mintha jógáznának, a nap felé fordulva, kitárt karokkal boldogan „meditálnak”. Érdemes közvetlenül is megfigyelni a fiatalok közös játékát, és a napsütést élvező makik békés közelségét. A „Kalandozoo” programunk viszont elkezdte téli álmát, hogy jövő tavaszra, megújulva várhassuk vele a látogatóinkat. Októberben az érdeklődők még megtekinthetik a látványos Zoo Show-t, ahol testközelből is megcsodálhatják különleges állatainkat.

Az örökbefogadó szülőknek sem kell már sokat várni, október 20-án, szombaton várjuk az idei szülőket, hogy velünk együtt töltsenek egy izgalmas délelőttöt vagy délutánt. Erre már ki is küldtük a meghívót e-mailben. A szülői értekezleten való részvétel feltétele az előzetes regisztráció, melyet október 14., vasárnap estig, e-mailen keresztül a [email protected] címre vár az állatkert. A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk.

További információkért kérjük, keressék fel honlapunkat, a zoogyor.com-ot, vagy a 96/618-367-es telefonszám 11-es mellékén is érdeklődhetnek kollégáinknál.

Ősszel is csodás program az állatkert!

Szöveg és fotó: Xantus-állatkert