Győr+
2018.10.19. 17:26

Monalisa Touch az idő múlása ellen

Győrben, Dózsa György rakparton, az Elysia Laser Clinic orvos-esztétikai centrum komplex szolgáltatást nyújt a bőrgyógyászati problémákkal küzdő és szépülni vágyó páciensek számára.

Az orvos-esztétikai kezelések során biztonságos, korszerű, bizonyítottan hatékony eljárásokat alkalmaznak. Dr. Stummer János, a centrum nőgyógyász szakorvosa szerint egyre nagyobb a kereslet a rövid várakozási idővel igénybe vehető szolgáltatásra, ahol tapasztalt szakorvosok, modern kezelési technikák, innovatív lézerkészülékek állnak rendelkezésre többek között az intim és orvos-esztétikai kezelésekre is.

 

– Az Elysiában az orvosok különleges lézergépekkel dolgoznak.

– Az orvos-esztétikai és intim lézeres kezeléseinket professzionális orvosi lézergépekkel végezzük. A magas szakmai minőséget Európa legnagyobb lézergyártó cége, a DEKA lézergépei nyújtják. A DEKA a világ 80 országában jelen van, készülékeit orvosok ezrei használják világszerte.

 

– Személyre szabott kezeléseiket állapotfelmérés, tanácsadás előzi meg?

– Igen, és végigkövetjük pácienseink állapotát, amíg az elvárt eredményt elérjük.

 

– A testünk egészére jellemző a szövetek feszességének elvesztése, beleértve a női nemi szerveket is.

– Az idő lassú, könyörtelen múlása működésbeli és szerkezeti változásokat okoz az egész szervezeten belül, így a nemi szervekre is hatással van. A szövetek hidratáltságának és feszességének elvesztése az egész testünkre jellemző, ez a női nemi szervek esetén a hüvely falának szárazságával és meggyengülésével, fokozott tágasságérzéssel jár, amely kellemetlen közérzetet, viszketést, továbbá fájdalmat és diszkomfortot, és jelentősen csökkent szexuális élményt eredményez az együttlét során, mindkét fél részéről.

 

– Milyen technológiát ajánlanak a hüvely sorvadásának kezelésére?

– Manapság egyre több nő fordul orvosához, hogy a nemi szervek feszességének, működésének helyreállításával javítsák az életminőséget. Mindezt egybefoglalóan nevezzük „vagina rejuvenációnak”, vagyis hüvelyi megfiatalodásnak, megújulásnak.

 

– A lézeres intimplasztika egyik kiemelt szolgáltatása az Elysia centrumnak.

– Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani szeretnének ezen az állapoton, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiztosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindennapi és párkapcsolati életükben. A MonaLisaTouch™ az első természetes hatású minimál-invazív megoldás az öregedés megfékezésére a nőgyógyászat területén. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát, valamint a külső nemi szervek frissességét a hagyományos műtétek mellékhatásai nélkül.

– Hogyan képzeljük el a MonaLisaTouch™ kezelést?

– A MonaLisaTouch™ kezelés során egy számítógép vezérelt, CO2 lézert használunk, mely apró, gyorsan gyógyuló sérüléseket ejt a hüvelyt belülről bélelő hámon, így egy természetes gyógyulási és megújulási folyamatot indít be. A lézer által leadott, a hüvelyfalban szétterjedő hőhatás pedig a kollagénképződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. A világon az elsőként kifejlesztett, és jelenleg a legelterjedtebb vagina rejuvenációs technológiának, a MonaLisa Touch™-nak kiemelkedő az ismertsége. E kezelésről jelent meg a legtöbb tudományos publikáció, s a szakma világszerte elismeri a kezelés biztonságosságát és hatékonyságát. A MonaLisaTouch™ kezelést az Amerikai Egyesült Államokban 850, a világon több mint 1500 centrumban végzik, naponta páciensek ezreinek adva vissza nőiességüket és belső harmóniájukat. Előnyei között említhetjük, hogy érzéstelenítés nélkül, szövődmény nélkül, kevesebb mint 5 perc kezelési idővel számolhatunk. A kezelés közben és utána nem érzékelünk fájdalmat és nincs kezelés utáni felépülési idő.

 

 

(x)