Győr+
2018.10.20. 20:32

Győrben is nagyon ott van a Dorko!

Már Győrben is várja a rajongóit a legnépszerűbb magyar márka, ugyanis október 19-én, pénteken megnyílt az első Dorko márkabolt a győri Árkád bevásárlóközpontban. A nagyszabású store opening partyn különleges sztárvendéggel és a helyszínen debütáló kollekcióval várták a látogatókat.

Október 19-én, pénteken Győrben is megnyitotta kapuit az első Dorko márkabolt az Árkád bevásárlóközpontban. Ráadásul, az üzletnyitó rendezvénnyel nemcsak a magyar márka rajongóinak kedveztek, de a hip hop fanoknak is, mivel a store opening partyt egy MisshMusic közönségtalálkozóval is egybekötötték.

A választás nem véletlenül esett a hazai rapperre, hiszen a Dorko vele együttműködve dobta piacra legújabb kapszulakollekcióját. A kollaboráció keretein belül megalkotott darabok az üzletnyitón debütáltak, ahol a vásárlók rögtön dedikáltathatták is DRK X MisshMusic pulcsijaikat.

A közönségtalálkozón felül a Dorko csapat további meglepetéssel is készült az eseményre: az első 30 vendég 5 000 Ft értékű vásárlási utalványt kapott, míg a később érkezőket DJ Nyicash hozta hangulatba.

 

(x)

FOTÓ: Novák Eszter- Dorko