Győr+
2018.11.06. 18:40

Laklóth Anna: „Nem tudom, lesz-e kedvem még kosarazni”

Nem utazott el a CMB Cargo UNI Győr kosárlabda csapatával a szerdai Európa-kupa-mérkőzésre a korábbi csapatkapitány Laklóth Anna. A nyolcadik szezonját Győrben kezdő játékos maga kérte, hogy a szezon hátralévő részében a klub tekintsen el a játékától.

“Sajnos olyan lelki állapotba kerültem, mely megakadályoz abban, hogy segítsem a csapatot. Gyakorlatilag minden kosárlabdával kapcsolatos pozitív érzésem elveszett. Ez a helyzet pedig senkinek sem jó. Ezért a Cegléd-meccs után kértem a szerződésem szüneteltetését. Ebben pedig partner volt az egyesület. Egyelőre még magam sem tudom, hogyan tovább, hogy lesz-e kedvem egyáltalán még kosárlabdázni, de az biztos, máshol kell felépítenem magam. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, nem így szerettem volna lezárni győri pályafutásomat. Szívem egy része továbbra is itt marad, nagyon szurkolok a lányoknak, hogy elérjék a céljaikat, s ha levághatják a szezon végén a hálót, én ott leszek” – mondta a győri csapattal 2012-ben magyar bajnokságot nyert játékos.

A klub annyit mondott a történtekről, hogy mindenben támogatják a játékost, akárhogyan is dönt, mellette állnak, segítik a jövőjét.

 

 

Gy.P.