Győr+
2018.11.07. 11:31

Keresik a balesetet okozó sofőröket

A győri rendőrök a lakosság segtségét kérik a balesetet okozó, ismeretlen személyek megtalálásában.

2018. október 28-án 13 óra és október 29-én 10 óra között ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú járművel közlekedett Győrben, az Ipar út mögött található murvás parkolóban. Haladása során feltehetően hátramenetet végzett és nekiütközött a parkolóban álló Suzuki típusú gépkocsinak, amelyet egy fának lökött. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Egy szintén ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 31-én 17 óra körül Győrben, a Nagymegyeri úton a Bácsai út felől a Vas Gereben utca irányába közlekedett. Haladása során nekiütközött a belső forgalmi sávban feltorlódott sor végén álló Opel típusú autó hátsó részének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Egy harmadik ismeretlen személyt is keresnek, aki gépkocsjával 2018. november 4-én 15 óra 15 perckor a 8222-es számú úton közlekedett Győr felől Győrság-Halomalja irányába. Haladása során egy jobbra ívelő kanyarból kiérve eddig tisztázatlan okok és körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a visszapillantó tükréikkel összeütköztek. A sértett autójának leszakadó tükre a járműve első ajtajának üvegét betörte. Az ismeretlen a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni. A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság