Győr+
2018.11.10. 15:00

Szezonvégi változások az állatkertben

Novemberben nagyot változik az élet az állatkertben: a Zoo Show az őszi-téli időszakban pihenőre vonul, a bemutató sztárjai a jól megérdemelt szabadságukat töltik. Tengerimalac vonatunk is „menetrendi változáson” esett át, az állatok egészsége érdekében a hűvös idő beálltával már nem közlekedik a szerelvény.

Ne csüggedjünk, hiszen mindkét program visszatér tavasszal, a szezon kezdetével. Természetesen az állatkert vár minden látogatót ebben az időszakban is. Állataink a kifutójukban vagy a fűtött állatházakban látogathatók, hiszen páran közülük ugyanúgy nem szeretik a csípős hideget, mint mi, emberek. November 30-ig állatkertünk 17 óráig tart nyitva, a pénztár zárása egy órával korábban történik.

Érdemes még így késő ősszel is kilátogatni hozzánk, hiszen itt mindig történik valami: jaguárjaink jókedvűen játszadoznak a kifutójukban, Csilla, a kis dromedárhölgyünk pedig igyekszik minél több látogatót elcsábítani óriási karizmájával. Ha szeretnének egy kis békességet is, akkor az utolsó napsugarakat, tárt karokkal magukba szívó gyűrűsfarkú makik csoportja is nagyon vidám látványt nyújt a kifutójukban megpihenők számára. Ha a centrumban szeretnének maradni, akkor a belvárosi terráriumházunkban, a Füles Bástyában találhatnak érdekes elfoglaltságot. November végén ismét izgalmas családi délutánt szerveznek, ahol rengeteg különleges program és állati találkozás várja az érdeklődőket. Erről bővebben majd a www.fulesbastya.hu oldalon lehet tájékozódni. Gondoljunk előre az ünnepekre is, bérletünk nagy örömet okozhat, minden a természetet és állatokat szerető kicsinek és nagynak egyaránt, sőt hatalmas vagy inkább aprócska meglepetéssel készülünk a most bérletet vásárlóknak. Hamarosan jönnek a részletek.

Szeretettel vár az állatkert!

További információkért keressék fel a honlapunkat www.zoogyor.com

(x)