Győr+
2018.11.11. 11:12

Tetiana Baranovska kapta az idei Audi-díjat

Az Audi Hungaria a Győri Nemzeti Színházban a Sötét, csönd című darab szombati premierje után adta át a „Minőségi Táncművészetért” díjat a Győri Balett magántáncosának, Tetiana Baranovskanak. A nettó egymillió forinttal járó elismerést dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja nyújtotta át az ukrán táncosnak.

A vállalat által öt éve alapított díjat minden évben egy háromtagú kuratórium döntése alapján kapja az adott év legjobb táncosa. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Audi Hungaria immár 16 esztendeje a Győri Balett főszponzoraként támogathatja a táncművészetet. A társulat mind a magyar táncművészet életében, mind pedig nemzetközi színpadokon is meghatározó és maradandó értékeket hoz létre. A 25 éves Audi Hungaria számára is kiemelten fontos a hagyomány, az értékmegőrzés, mindazonáltal törekszünk az innovációra”, mondta dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A képen balról jobbra: Thoralf Hanschel, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja,
Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke,
Tetiana Baranovska a Győri Balett díjazott magántáncosa,
Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja,
Kiss János, a Győri Balett igazgazója

„Örömmel tölt el a partnerség a Győri Balett társulatával, akik előadásaikban számtalan felejthetetlen pillanattal ajándékozzák meg a közönséget”, emelte ki dr. Knáb Erzsébet. A négykarikás vállalat elhivatott a régió kulturális- és sportéletének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a győri Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll az Audi Hungaria.

Koloszár Tamás