Győr+
2018.11.18. 20:31

Magabiztos győri győzelem

Az NBI/B férfi kézilabda bajnokság nyolcadik fordulójában a Budai Farkasokat láttuk vendégül a Magvassy Mihály Sportcsarnokban – olvasható a klub oldalán, az etokc.hu oldalon.

Újra a kispadon láthattuk Pordán Gábort több hónapos kihagyását követően, ez is hozzájárulhatott a rendkívül magabiztos kezdéshez. Négy gyors góllal indítottuk a mérkőzést, kétszer Iváncsik, egyszer Paár és egyszer Schneider talált a kapuba. Három és fél perccel a kezdődobást követően a vendég csapat mestere kénytelen volt időt kérni, ám ez sem lassította le a gólgyártásunkat, újabb négy gólt szereztünk. A kemény védőfalunkat a vendégek nem tudták áttörni csak a kilencedik perc végén (8-1). Hazai időkérést követően Bella azonnal góllal szállt be (12-5), csak úgy mint Kőhalmi, aki a 27. és 30. percben is eredményes volt. Ezzel beállította a félidei eredményt, 17-11.

 

 

A második félidő szintén hazai góllal indult, azonban a Budai Farkasok ott folytatták ahol az első félidőben abbahagyták, gyors gólokat tudtak szerezni labdaszerzéseiket követően. A Sokoray által vezényelt hatosfalunkon továbbra is nehezen tudtak áttörni, így nem csak a vendégek, de mi is eredményesek voltunk lerohanásokból. A második félidőre bemelegedett csapatkapitányunk is, aki távoli lövéseivel és stabil védekezésével tudott hozzátenni a csapat jó teljesítményéhez. A 43. percben Deáki mester ismét időt kért, hiszen a vendégek egyre közelebb kerültek csapatunkhoz. A 44. percben Szabó büntetőből szerzett góljával 24-16-ra módosította az állást, majd öt perccel a lefújás előtt már csak négy gól volt az előnyünk, (28-24) ezért a kezdő csapat visszaállítása mellett döntött a vezetőedző. Az utolsó két percben az ellenfél egész pályás letámadással próbált még labdát szerezni, ennek ellenére mi találtunk kapuba egymás után kétszer is, így alakította utolsó góljával Paár a végeredményt: 30-25-re.

 

 

Agrofeed ETO-SZESE – Budai Farkasok NKFT 30 – 25 /17 – 11/

Agrofeed ETO-SZESE: Nahaj, PULAI 1, Szabó 5, Bella 1, SOKORAY 1,Kőhalmi 2, GYŐRI-DANI 2,Goór 1, , IVÁNCSIK 4,Kovácsovics 3,Papp , Czene 1, Schneider 1, Hollós, PAÁR 8,Pordán edző: Deáki István.

Deáki István: Egy jól küzdő csapat ellen, végig vezetve, biztosan nyertünk.

Folytatás:

2018.11.21. 18:00
Agrofeed ETO-SZESE – Vecsési SE
Magvassy Mihály Sportcsarnok

 

2018.11.24. 18:00
Agrofeed ETO-SZESE – Balatonfüredi KSE U21
Magvassy Mihály Sportcsarnok

 

 

etokc.hu
Fotó: Marcali Gábor