Győr+
2018.11.21. 11:55

Sok volt a baleset az elmúlt 24 órában

Négy személyi sérüléses és tizenhárom anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök megyénk útjain az elmúlt egy napban.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  november 20-án 1 óra 50 perckor a 1401-es számú úton. Egy 27 éves férfi közlekedett autóval Győrzámoly felől Győrújfalu irányába. Haladása során eddig tisztázatlan okok és körülmények között elvesztette járműve irányítása felett az uralmát és az árokfalnak ütközött, majd az úttesten keresztben állt meg. A balesetben a gépkocsi sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Ugyanezen a napon a 81-es számú főúton közlekedett Pér felől Győr irányába 16 óra 41 perckor egy 23 éves nő személygépkocsival. Haladása során a Fehérvári úti kereszteződésnél későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló járművet és nekiütközött. A balesetben a sértett autó vezetője sérült meg. Őt a mentők kórházba vitték.

Győrben, a Szeszgyári úton a Mártírok út irányába közlekedett egy autó vezetője november 20-án 18 óra 24 perckor. A 34 éves nő a Mártírok út felől a Szent István út irányába történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget és a gyalogos-átkelőhelyen haladó négy fiatalkorú gyalogost elütötte. A fiatalok a balesetben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A közúti közlekedési balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

fotó/forrás: police.hu