Győr+
2018.11.21. 20:38

Továbbjutott a kupában az ETO-SZESE

Kemény védekezés, kiváló kapusteljesítmény és kiemelkedő egyéni megmozdulás jellemezte a mérkőzést.

A Magyar Kupa soron következő fordulóját rendezték szerda este a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Az AGROFEED ETO-SZESE az élvonalbeli Vecsés SE csapatát fogadta. A győriek tavaly emlékezetes mérkőzéseket játszottak az akkor még másodosztályban szereplő Pest megyeiekkel.

 

Jó ritmusban és gyors játékkal indított az ETO, Lakossy és Paár is remekelt 10 perc után már 4 -1-et mutatott az eredményjelző. A kemény védőfalunknak és Pulai kiváló kapusteljesítményének köszönhetően 22 percig szinte csak statisztaként voltak pályán a vecsésiek, 12 – 4-nél kicsit beálmosodtunk és felébredt az ellenfél, de így is 13 – 7-es félidővel mehettünk a pihenőre.

 

 

A második játékrész első 10 perce a Vecsésnek kedvezett, több hibát vétettünk, elkezdtek felzárkózni a vendégek. A 40. percben már csak 2 gól volt a különbség: 15 – 13, ekkor kettős emberhátrányba is kerültünk. Szerencsére újra megtaláltuk a ritmust, összeállt a fal és szinte minden támadásunk sikeresen fejeződött be, percek alatt elfogyott a Vecsés, így a végére beállt a 25 – 15-ös végeredmény.

Az AGROFEED ETO-SZESE továbbjutott a Magyar Kupában!

 

 

Fotó: Marcali Gábor