Kovacsics Koksza István, a Révész Étterem executive séfje, kreatív tanácsadó járt a Győr+ Rádió stúdiójában a Magunk Köztben, és beszélt a kezdetekről, szüleiről, alföldi származásáról, a tűzzsonglőrködésről és Győrről, arról a városról amit imád, ahol otthonra lelt. Az Országos Gasztró Akadémia oktatójaként ennek a hivatásnak él, ez a munkája, a hobbija és a szerelme is egyben.
Gyermekként álmodott és azt hitte úgy lesz, esetében úgy is lett, holott egészen más fordulatot is vehetett volna az élete. Ebben a szakmában szocializálódott, ezt látta otthon bár, ő ebben teljesedett ki, a BBQ-t Győrben felemelte egy olyan szintre, hogy már nem csak régiós szinten, hanem országosan is tényezők vagyunk. Televíziós műsor, kurzusok segítségével hétről hétre megmutatja István milyen kimeríthetetlen tárházzal rendelkezik a konyhaművészet, a főzés tudománya.
A beszélgetés már visszahallgatható: