Győr+
2018.11.25. 08:00

Zsinórban a harmadik győzelem – fotókkal!

Az NBI/B férfi kézilabda bajnokság kilencedik fordulójában a Balatonfüredi KSE U21-es csapatát láttuk vendégül a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Kemény kezdést láthattunk mindkét féltől az első tíz percben. Pulai remek védéseinek köszönhetően a 12. percben már 5-3-ra vezettünk, ám az ellenfél a 18.percbe lépve felzárkózott 6-6-ra. Az ezt követő percekben fej-fej mellett haladtak a csapatok, s az utolsó öt percbe érve Szabó góljával 10-9-re vezettünk. Az utolsó támadásunkat Iváncsik jóvoltából váltottuk gólra és mehettünk a pihenőre egy gólos előnnyel, félidei eredmény 11-10.

Galériánkért kattints a fotóra!

A második félidő első gólját Schneider szerezte, így tudtunk meglépni két góllal majd Pordán is eredményes volt (33.perc 13-10). Goór góljával már négy gólos volt az előnyünk, amikor a vendégek mestere már kénytelen volt időt kérni a félidő negyedik percében. Ám csapatunkat ez sem zökkentette ki a ritmusból, először Sokoray gyors góljával majd Iváncsik üres kapus találatával hat gólosra duzzasztottuk előnyünket. A játékrész feléhez érve továbbra is lendületesebben támadtunk és keményebben védekeztünk mint a vendégek. Gyors góljainkkal és hétmétereseinkkel a 45.percre már nyolc volt közte (20-12). Az utolsó tíz percre ismét érkeztek a fiatalok, Czene kétszer is eredményes volt. A balatonfüredi hibákat kihasználva gyors gólokat dobtunk az utolsó öt percben, így alakítva a végeredményt 27-20-ra.

 

 

Agrofeed ETO-SZESE – Balatonfüredi KSE U21 27-20 /11-10/

Agrofeed ETO-SZESE: Nahaj, PULAI, SZABÓ 6, SOKORAY 2, Bella 1, Kőhalmi , Győri-Dani , GOÓR 2, Lakosy, Kovácsovics 1, IVÁNCSIK 6, CZENE 2, SCHNEIDER 3, Hollós, Paár 3, Pordán 1 edző: Deáki István.

Deáki István: Az első félidőben rendkívül jó aneszteziológus volt a Füred csapata, de szerencsére az altatás csak a szünetig volt hatásos!

 

Folytatás:

2018.12.01. 18:00

NEKA – Agrofeed ETO-SZESE

NEKA Csarnok Balatonboglár

 

Forrás: etokc.hu
Fotó: Rózsa Tamás