Győr+
2018.12.01. 14:33

Szeretet határok nélkül

Harmadik alkalommal rendezi meg Pribránszki Marianna, Gyerkőcökkel Suttogó a karácsony előtti jótékonysági előadását december 16-án, 17 órától az ETO Park Hotelben.

A szeretet minden évben központi témája az eseménynek, idén a határokat elemzi ki részletesen a szakember, és választ keres a szülők által legtöbbször feltett kérdésre: „Hol rontjuk el?” Ahhoz ugyanis, hogy egy gyermekben egészséges énfejlődés menjen végbe, meg kell tanulnia, hogy hol vannak a határok és mik ezek a határok. Különben kontrollhiányban, önállótlanságban fognak szenvedni. Állandóvá válik a frusztráció, melynek következménye az agresszió vagy éppen a szorongás.

 

Pribránszki Marianna, Gyerkőcökkel Suttogó

 

Az előadás – mint minden évben – ingyenes, csupán előzetes regisztráció szükséges, amit a [email protected] e-mail címen lehet megtenni.

A helyszínen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Családi Kör intézménye számára gyűjtenek adományokat, hiszen a szervezők is vallják: áldozatos munkájuk a gyermeket váró és kisgyermekes családok segítésében minden tiszteletet megérdemel.

 

Kép: Pixabay

(x)