Győr+
2018.12.04. 11:00

Vitál Judo: Négy versenyző négy bajnoki helyezés

A győri Vitál Judo Klub négy versenyzőt indított, akik közül mindenki pontszerző helyen zárt az év utolsó utánpótlás bajnokságán a Diák „C” korosztályában Mórahalmon.

Az év utolsó utánpótlás bajnokságán Mórahalmon a Diák „C” korosztály versenyzői álltak tatamira a Magyar Bajnoki helyek megszerzéséért. A „C” korosztály az első éves gárda, akik az idén kezdték meg hivatalosan versenyzői pályafutásukat. A győri Vitál Judo Klub négy versenyzőt indított, akik közül mindenki pontszerző helyen zárt.

Magyar Bajnoki Bronz: Bogár Márton

Mikl Normant csak a döntőben tudták legyőzni, így az ezüstnek örülhetett a végelszámolásban. Szintén érmet ért Bogár Márton teljesítménye is, aki bronzérmes meccsét is ipponnal nyerve a dobogó harmadik fokára állhatott. Kovács Boldizsár és Kungli Zsegora Levente szállította a csapat két ötödik helyét, dicsérni való küzdelmeik eredményeként.

Ezzel a versennyel kialakult a Vitál Judo Klub idei utánpótlás bajnokságban elért helyezéseinek listája:

Magyar Bajnokok: Tamás Balázs , Takács Jázmin, Teidl Bendegúz

Magyar Bajnoki Ezüst: Mikl Norman

Magyar Bajnoki Bronz: Bogár Márton, Terei Dániel, Ternyák Levente, Teidl Bendegúz

V: helyezettek: Kungli Zsegora Levente, Kovács Boldizsár, Teidl Bendegúz, Takács Jázmin

VII. hely: Schvarcz Martin

Magyar Bajnoki Ezüst: Mikl Norman

Kovács János klubvezető edző szerint kiváló eredmények születtek, amelyek a klub uKIDo-ra alapuló utánpótlás rendszerének, a segítő edzők, köztük Róbert Viktor, Nagy József és Pelles Tamás szakmai tudásának, a segítő szülők munkájának és főleg a kialakult közösség, a versenyzők által nap mint nap elvégzett edzéseknek a gyümölcse.

forrás/fotó: Vitál Judo Klub