Győr+
2018.12.08. 16:02

Sportolók segítenek a gyermekeknek

„Győri sportolók a gyermekekért” elnevezéssel jótékonysági akciót szervez a Cutler Fitness Győr.

A sorozat december 10-én 18 órakor kezdődik egy guggoló-húzódzkodó versennyel, ahol a résztvevő egyesületek egy-egy sportolója teljesíti majd a próbát, az eredmények alapján pedig a Cutler meghatározott összeget ajánl fel a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ részére. Emellett a kihelyezett urnába is várják az adományokat a szervezők. A támogatott központból a gyermekek is ott lesznek a rendezvényen és találkozhatnak az Audi ETO KC, a Győr Sharks, a Győri Úszó SE, a Győri Nemak-Dana-ETO Hockey Club, a Győri Vízisport SE és a Győri Atlétikai Club sportolóival.

A Cutler Fitness december 14-én ingyenes utazást szervez 36 gyermeknek és kísérőiknek a bécsi karácsonyi vásárra.

A Nyugat Kapuja Egyesület „Mozogj a gyermekekért, tegyél jót sportolva!” nevet viselő rendezvénye is bekapcsolódik a jótékonysági programok sorába december 16-án az ETO Parkban.

Az eseményen különböző sportágakat próbálhatnak ki az érdeklődőknek, a core edzéstől kezdve a zsírégető és capoeira aerobikon át a zumbáig. Az országosan ismert edző, Czanik Balázs is várja majd a résztvevőket. A belépőjegyek árából befolyt teljes összeggel a Bóbita és a Glória különleges gyermekotthonokat támogatja az egyesület.