Győr+
2018.12.09. 10:33

‘Voltak gyönyörű megmozdulásaink’

Az őszi szezon utolsó mérkőzését játszotta szombaton este az egyetemi csarnokban az AGROFEED ETO-SZESE. A győriek a tabella 4. helyén álló Szigetszentmiklós csapatát fogadták.

Iváncsik Tamás a hazaiak kispadján, Ádám a vendégek kezdőcsapatában, Gergő, Misi bácsi és a legfiatalabb Iváncsikok pedig a lelátóról követték a mérkőzést. Gyors adok-kapokkal kezdődött az összecsapás, amin győri részről Szabó András szerzett két találatot, de mindegyik gólra érkezett vendégrészről válasz. Nahaj bravúrját követően Kovácsovics is betalált, amit újabb egyenlítés követett, majd Szabó kétszer és egyszer Paár volt eredményes. Ezután beindult a győri gólgyártás, összeállt a védekezés, Nahaj többször is hárított, így a 19 percben már 5 gól volt a különbség, így a vendégek időt kértek. A félidőbe maradt az öt gólos különbség, 16 –11-el mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrész elején Paár két perces kiállítást kapott. Mindkét oldalon pontatlan volt a játék, többször is eladták a labdát a csapatok. A 46. percben Deáki István vezetőedző időt kért, hiszen nagyon döcögős maradt a játékunk. Nahaj szemfülesen szerzett labdát többször az ellenfél indításaiból, amit szépen gólra is váltottak a győriek. A mérkőzés végén 30 – 22 –nél kiengedtünk, így zsinórban 3-szor is betalált az ellenfél, így 30 – 25 lett az őszi szezon utolsó mérkőzése.

 

 

Szerdán az ETO-SZESE a Budakalász ellen folytatja a Magyar kupában. A Vecsés után egy újabb NB/I-es skalpot szerezhetnek a győriek.

AGROFEED ETO-SZESE – Szigetszentmiklósi KSK 30 – 25 /16 – 11/

AGROFEED ETO-SZESE: NAHAJ, Pulai, SZABÓ 6, Bella 1, SOKORAY 2, Kőhalmi 1, Győri-Dani, Goór, Kovácsovics 1, Lakosy 2, Czene, Schneider 7, Hollós, Papp 2, PAÁR 7, Pordán, edző: Deáki István.

Deáki István: Hektikus volt az egész mérkőzés, voltak gyönyörű megmozdulásaink, de sajnos több pontatlanságunk is. Nagyon szeretnénk nyerni szerdán a Magyar kupában, mindent megteszünk, hogy továbbjussunk.

 

forrás: etokc.hu
fotó: Marcali Gábor