Győr+
2018.12.18. 13:10

Rangadóval és adománygyűjtéssel kezdi a jövő évet az Audi ETO

A Győri Audi ETO KC rangadóval kezdi a 2019-es évet. A január 2-i, Ferencváros elleni mérkőzésen indítja el a klub „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatát.

„Szülőként és a legnagyobb kézilabda-utánpótlásbázist működtető klub sportvezetőjeként tudom, mennyire fontos, hogy gyermekeink számára a legtöbbet adhassuk. Ebben az évben célunk a győri gyermekotthonokban élők támogatása, nekik gyűjtünk adományokat. Következő lépésként élményt szeretnénk adni a gyermekotthonok lakóinak, meghívjuk őket egy mérkőzésünkre, közelebb visszük hozzájuk az ETO-családot, szeretnénk, ha motivációt, erőt tudnának meríteni a meccs hangulatából, a pályán tapasztalt összefogásból” – mondta dr. Bartha Csaba klubelnök.

Az Audi ETO KC felvette a kapcsolatot a Győri Gyermekvédelmi Központ vezetőjével, így pontosan tudják, hogy az intézményben élőknek mire van elsősorban szükségük. Az otthon lakói köszönettel fogadják a tartós élelmiszerek mellett a babaápolási termékeket, édességet, sporteszközöket, a kézműves foglalkozásokhoz szükséges anyagokat, eszközöket, kozmetikai termékeket. Az adományokat 2019. január 2-án az Audi Aréna Győr főbejáratánál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni az Audi ETO–Ferencváros NB I-es női kézilabda-mérkőzés kapunyitásától, 17 órától a mérkőzés végéig.

Gy.P.

fotó: audietokc.hu