Győr+
2018.12.23. 13:31

Családi nap a Füles Bástyában

Két ünnep között sem kell lemondani az állatkerti élményekről és szórakozásról, hiszen december 28–30-ig ismét családi délutánokat tartunk a Xantus János Állatkert belvárosi terráriumházában! Várunk minden családot, kicsiket és nagyokat a „Legyél te is GondoZoo” rendezvényünkre, ahol a gyerekek kipróbálhatják, milyen gondozónak lenni, valamit sok izgalmas és érdekes programmal készültünk a látogatóinknak.

Családi napok programja

11 órakor a tengerimalac-vonatunk indulásával kezdődik a program

12–12.30-ig ételek elkészítése, valamint látványetetés

Aki részt vesz ezen a programon, mint egy kis gondozó, ügyes kézzel apríthat, szeletelhet és összekészítheti néhány dzsungellakónk csemegéjét, majd minden kis állat megkapja a közösen elkészített napi menüjét.

13 órakor mindhárom nap más-más állat látványetetését tekinthetik meg

14 órától kézműves foglalkozás és színezők várják a gyerkőcöket

15 órától közvetlen közelről találkozhatnak a bástya néhány különleges lakójával

16 órakor állat bemutató – a bástya állatai érkeznek hozzánk sok új érdekes látnivalóval

17.30 órától megtekinthetik a kajmánok etetését

Fehér tigrises lehet az ünnep! Idén nagy örömet szerezhet szeretteinek, ha karácsonyi ajándéknak egy évre szóló bérletünket szánja. Sőt, csak most a bérlettel rendelkező látogatóink életre szóló élményként december, január hónapokban a négy fehér kistigrist is megtekinthetik. Vegyenek meglepetésnek bérletet, és találkozzanak a kölykökkel! Négy rosszcsont kistigris tréningjét és közös játékát láthatják közvetlen közelről. Ne maradjanak le erről a látványról! A bérleteket keressék a jegypénztárunkban.

Figyeljék honlapunkat és a Füles Bástya honlapját a további részletes információkért!

www.zoogyor.com
www.fulesbastya.hu

A Xantus János Állatkert munkatársai és lakói kellemes karácsonyi ünnepeket és békés, boldog új évet kívánnak mindenkinek!