03.20. Melinda álma


A Melinda álma és az I hear you című táncprodukciót mutatják be március 20-án 19 órától a Vaskakas Művészeti Központban.

Hirdetés

Ó Melinda, hogy elhagytál engemet. Kihunyt a fény, már csak szívem őrzi a reményt, hogy újra rám találsz. Sokszor jársz az eszemben, emléked képe színtisztán burjánzik fel szívemben.

Ugye eljössz még? Ugye eljössz még?

Melinda, aki soha nem bánatos, élete teli van örömmel. Szeretteinek bearanyozza minden percüket, ha rátekintesz, elfog a csillámló boldogság. Bíborvörös ajkain keresztül csak mézédes szó szökken ki. Teste akár a lágy nyári szellő. Illatát, ha megérzed a remegés járja át a lelked. Aranyló haja a napsugarat árasztja szívedbe, soha nem láttál még hozzá hasonlót.

A MELINDA álma a különféle emberi viszonyrendszereket vizsgálja egy trash-(szappan)opera világában. A túlzásokon keresztül próbál rávilágítani az élet egyszerűségére és gyönyörére. Nem táncol – előad, majd a különböző szerepeken keresztül talál vissza önmagához.

Rendezte: Szeri Viktor

Előadók: Biczók Anna, Kelemen Patrik, Raubinek Lili, Szeri Viktor

Fény: Dézsi Kata

Mentor: Hód Adrienn

Szakmai konzulens: Takács Ramóna

Fotó: Szombat Éva

Külön köszönet: Strasser Brigitta, Hegedűs Fanni

Ujszászi Dorottya: I hear you

„Milyen lehet a hangja? Nincs hangja, teste van. Íze, ereje, sebessége, lágysága van. Néma hangszer, tele van zenével, ha jól állsz hozzá, megérzed, és egy másik füllel hallod. (…).” A consla saját improvizációs formanyelv, mely ötvözi a salsa mozgásanyagát, a kortárs tánc kreatív önkifejezést, és a kontakt tánc játékát.

Zene: Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint

Fény: Pető József

Kosztüm: Bicsérdi Ágnes

Koreográfus, művészeti vezető: Ujszászi Dorottya

Mentor: Gál Eszter

további programok
2024-08-12

Könyvklub: Parti Nagy Lajos művei

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér programja.

részletek