Kiskúton is felhőtlen volt a jókedv

J. Kovács Andrea Fotó: MekliZ Fotó/Komlós Ádám
2024.05.01. 17:00

A munka ünnepén – a sok évtizedes hagyománynak megfelelően – Kiskúton is a felhőtlen vidámságé volt a főszerep.

A közeli Iparcsatornán reggel héttől horgászverseny zajlott, később sétahajókázni lehetett.

Sok kisgyermekes család már délelőtt eljött, hiszen pónilovagoltatás, lufihajtogató művész, valamint kerékpáros ügyességi pálya várta a gyerekeket, de bátran bekukkanthattak a helyszínen a rendőr- és tűzoltóautóba, mentőbe is.

A színpadi programok délben kezdődtek. A kicsik legnagyobb örömére bohóc műsorral indult, majd az Aranykapu zenekarral folytatódott a móka. Délután Kovácsovics Fruzsina koncertje, majd az Aforce1 táncos előadása fokozta a hangulatot.

A színes forgatagban ott volt dr. Dézsi Csaba András polgármester is, aki portálunknak azt mondta: „A majálisoknak mindig nagyon jó a hangulata. Elmondani is nehéz, mennyi minden van itt, sok árus, rengeteg játék és szerkentyű, amit ki lehet próbálni. Kellemes az idő, az emberek felhőtlenül szórakozhatnak. Szerintem ez a lényege május elsejének, hiszen egész évben dolgozunk, ezen az egy napon viszont a munkát pihenéssel, jókedvű kikapcsolódással ünnepeljük.”

A programok késő estébe nyúlóan folytatódnak Kiskúton. Este hattól Gáspár Lacival lehet mulatni, majd fél nyolckor Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar fellépése zárja a napot.

Galéria: MekliZ Fotó/Komlós Ádám

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztők: J. Kovács Andrea, Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #galéria | #Győr | #híradó | #majális |