Bravúr Kisinyovban: kollégánk lett a legjobb kapus, ezüstérmes a magyar masters csapat! – VIDEÓ!

Győr+ Fotó: Facebook/Socca Hungary
2024.05.12. 17:49

A kisinyovi Socca Masters Cup-on a fináléba jutott a Ziccer TrollFoci Sport Pub csapata, akik vasárnap nagy küzdelmet követően ugyan kikaptak a moldovai Geotermal együttesétől, ám az ezüst is gyönyörűen csillog, gratulálunk a fiúknak. Kiváltképpen kollégánknak, Ficsór Dávidnak, aki kapusként lenyűgöző teljesítményt nyújtott az egész tornán, nem véletlenül lett a legjobb!

Ahogy arról portálunk is beszámolt, nem kis izgalmakat tartogatott az esemény a magyar masters “öregfiúknak”, akik parádés küzdelmet követően egészen a döntőig jutottak. Ráadásul munkatársunkat, a Győr+ TV szerkesztő-műsorvezetőjét Ficsór Dávidot már szombaton hősként ünnepelték, hiszen 4 socca büntetőt is hárított.

Vasárnap sem volt egyszerű a dolga az ezúttal fehér mezben küzdő gárdának, hiszen hazai érdekeltségű csapattal kellett szembenézniük a döntőben.

A rendes játékidő 2-2-es döntetlent hozott, de végül rávezetésben sajnos alul maradtak a magyar masters-ek. Eredményükre így is méltán lehetnek büszkék, a dobogó második fokára állhattak focistáink. Dávidék elfáradtak, de mint a gyorplusz.hu-nak elmondta szenzációs élménnyel gazdagodtak, ráadásul az ünnepélyes díjátadón a mi Ficsinket választották a legjobb kapusnak!

Természetesen hosszabb interjút is készítünk a hálóőrrel, az élménybeszámolót hétfőn közöljük portálunkon. Addig is íme egy kis ízelítő, egyenesen a helyszínről:

A magyar csapat kerete: Ács Gábor, Ficsór Dávid, Fekete Róbert, Fekete Viktor, Schrancz Balázs, Roni Ribeiro Da Silva, Dusan Vasiljevic, Farkas Balázs, Cseri Gergő Attila, Berkes László.

Kapcsolódó témák: #foci | #labdarúgás |