Wonder Women, 2024-ben is!

Mihályi Orsi Fotó: Győr+ Rádió
2024.05.14. 09:45

A Győri Édesben most a hölgyeké a főszerep. Mihályi Orsi olyan nőkkel beszélgetett, akik nemcsak anyaként állnak kiválóan helyt, hanem a társadalomban végzett tevékenységükben is jeleskednek.

Orsi vendégei Marxné Koncz Zsuzsa, és Búzásné Kata voltak, akiket igazából nem is kell bemutatni a győrieknek, ismert és kedvelt személyiségek ők. Zsuzsa 2022-ben, Kata pedig 2023-ban nyert az emberek szavazatai alapján a Wonder Women nevezetű versenyen.

Ezt a csodálatos kezdeményezést egyébként Hétvégi-Vas Évának köszönhetjük, s amely például arról is szól, hogy kellően elismerjük azokat a hölgyeket, akik nagyon tevékenyek a rászorulóknak való segítségnyújtásban. A Wonder Women szavazás még zajlik, a győribaba.hu honlapon lehet voksolni a jelöltekre.

Zsuzsával és Katával pedig többek között arról is beszélgettünk, hogy mit jelent megnyerni egy ilyen díjat? Vagy hogy egyáltalán, miért akarunk segíteni? Mit érzünk akkor, ha valaki nem hagyja, hogy segítsünk? Vagy épp mit érzünk akkor, amikor visszajelzést és szeretetett kapunk és érezzük, hogy amit teszünk az tényleg jó?! Hallgassák vissza az adást, ahol még számos érdekességről beszéltek a Wonder Women győztesek!

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Győri Édes | #Győribaba | #Wonder Women |